Gebruik een moderne browser die om uw privacy geeft : Download Firefox

Aanmelden  •  Registreer

Opgelet! Na registratie via sociale media dien je op de volgende pagina je gebruikersnaam & mail adres te bevestigen.

Big Jay featuring Ozi One & GSAW - Do the Superjump (2018)

Hier worden alle singles uit België gepromoot!
Gebruikersavatar Belgium
Onderwerp Starter
</Solidjeuh>

Beheerder
Sergeant Major
Sergeant Major
Berichten in onderwerp: 1
Berichten: 320
Lid geworden op: 27 dec 2017, 14:44
Naam: Andy Dm
Locatie: Aalst
Geslacht:
Arcade super hoogste score: 18
Arcade hoogste score: 18
Contacteer:

Big Jay featuring Ozi One & GSAW - Do the Superjump (2018)

#1

Bericht door </Solidjeuh> » 24 mei 2018, 22:40

Afbeelding

Big Jay aka Joachim Heuvinck, telg van de muzikale Heuvincken familie uit Dendermonde (Honky Tonk Jazz, Jazz Festivals, Next Generation, …) lanceert zijn eigen muzikale verhaal. Tot voor kort was hij vooral actief in de blues en roots scene maar nu trekt hij de kaart van de hiphop met daarin een gumbo aan invloeden als funk, soul, seventies en uiteraard ook roots.

De laatste jaren is Big Jay vooral actief bezig met reclamejingles (e5, Zelfbouwmarkt, Maxizoo, Sleepworld, DOMO,…) maar ook met songwriting en muziekproductie. Eén van de laatste projecten was een single voor Belle Perez (Vayamundo) waarbij het nummer ook werd geremixed door DJ’s als Buscemi en Robert Abigail. Big Jay leerde tijdens de laatste CD-opnames van 'The Next Generation' 2 fijne hiphoptalenten kennen uit de underground hiphopscene van de Westhoek. Ozi One is een echte Brugse streetstyle hiphopper met een groot respect voor 80’s iconen. Hij verdiende zijn sporen in de Brugse en Gentse scene en werkte samen met o.a. Grazzhoppa, Wally Nesta, Damp Oord, Eon Green, DJ Restless, Elokwenz, Underknown, Alek, Forward Fever, etc. De laatste jaren werkt hij ook regelmatig samen met GSAW. GSAW, Old skool of New skool, kan met alle stijlen weg omdat hij op bijzonder jonge leeftijd is beginnen te rappen. Sinds zijn veertiende staat de Bruggeling op menig podium, heeft hij enkele underground projecten opgenomen en bouwt hij een sterke live-reputatie op. Hij wordt enorm geïnspireerd door zangers als Stevie Wonder en Michael Jackson.

Hun eerste single samen “Do the SuperJump” is de aanzet naar een bredere samenwerking met een fullCD in het najaar. “Do The SuperJump” is een vlotte funky song die gaat over jong zijn en plezier maken. Het is qua stijl een knipoog naar de 80’s en 90’s (dans, graffiti-cultuur, streetstyle, …) en inspireert zich wat betreft de zang een beetje bij idolen als Timberlake en andere R&B getinte zangers. Een ideaal zomernummer! “We maken hiphop zoals die in de begindagen gemaakt werd. Echte performers en echte muzikanten. Enkel de beat is een coole ‘loop’ van uiteraard een even cool seventies nummer.” zegt Big Jay enthousiast.

* Beluister & Download deze Single of Cd hier *Bron: http://www.boep.be/nl/welkom-bij-boep-be/

Mail je single / CD naar " Info@muziekpromo.net "!
Vergeet zeker geen cover + wat informatie en een download/koop link
zodat we deze kunnen promoten via ons forum & sociale media!


Koop bij bol.com

Plaats reactie Nieuw onderwerp