Gebruik een moderne browser die om uw privacy geeft : Download Firefox

Aanmelden  •  Registreer

Opgelet! Na registratie via sociale media dien je op de volgende pagina je gebruikersnaam & mail adres te bevestigen.

Ozya - Would You Remember Me (2018)

Hier worden alle singles uit België gepromoot!
Gebruikersavatar Belgium
Onderwerp Starter
</Solidjeuh>

Beheerder
Sergeant Major
Sergeant Major
Berichten in onderwerp: 1
Berichten: 320
Lid geworden op: 27 dec 2017, 14:44
Naam: Andy Dm
Locatie: Aalst
Geslacht:
Arcade super hoogste score: 18
Arcade hoogste score: 18
Contacteer:

Ozya - Would You Remember Me (2018)

#1

Bericht door </Solidjeuh> » 11 mei 2018, 19:58

Afbeelding

Krijgen we na Stromae opnieuw een vrouw die het internationaal waarmaakt? De Brusselse Mariana Tootsie is goed op weg om te scoren met haar debuutsingle ‘Would You Remember me’, die ze uitbracht onder haar artiestennaam Ozya. In muziekmiddens wordt Tootsie nu al omschreven als the next big thing, maar de singer-songwriter met Grieks bloed blijft nuchter, met haar twee voetjes op de grond ook, al trok ze met haar Facebookbericht onmiddellijk de aandacht van wereldproducer Tim Bran. Die vond de ‘Would You Remember Me’-demo in zijn Messenger en contacteerde Mariana onmiddellijk en rechtstreeks, omdat hij graag zelf haar liedje wou producen. “Een paar weken later zaten we met z’n allen in de studio en het resultaat is buitengewoon”, zegt Wilfried Brits, haar manager-ontdekker. Als het gaat over muzikaal talent, dan weet Brits waarover hij praat: Hij is de man die o.a. Vaya Con Dios, Blue Blot en Admiral Freebee grootmaakte. Hij zit ook mee achter het succes van de Belgische rockband Jackle Bow en met Ozya ontdekt hij opnieuw een ruwe diamant met internationale uitstraling.

Op haar 15de begon Mariana Tootsie met zingen en gitaar spelen, samen met haar broer die haar van bij het begin steunde. Op de aloude manier leerde ze autodidact het vak, door enkele dagen per week jazz en blues te zingen in bars en clubs. Daarna reisde ze, geïnspireerd door Ella Fitzgerald, Nina Simone, Ray Charles en Etta James, de planeet rond met diverse bands. Zowel op het podium als in de studio werkte ze samen met gereputeerde muzikanten als Manu Katché, Eric Legnini, Richard Bona, Nicolas Fiszman en Ivan Paduart.

Mariana werkte op regelmatige basis met filmmuziekcomponisten Evgueni en Sacha Galperine. Ze leende haar stem meer dan eens aan de filmindustrie. Heel recent zong ze lead in de opener van de soundtrack van ‘The Hunger Games’ van Gary Ross.

Parallel aan het tribuutproject voor icoon Etta James, waarin Tootsie zong met een negenkoppige band, bracht ze in 2014 ‘Dance in the Fire’ uit, een EP met invloeden uit blues en pop.

Na haar deelname aan ‘The Voice France’ in 2015, keerde ze terug naar haar wortels, naar haar jarenlange medestander, broer Alexis Arakis, gitarist, componist en arrangeur. Zo knoopte ze weer aan met de dromen van haar tienerjaren, toen ze luisterde naar Jeff Buckley, Portishead, PJ Harvey en Annie Lennox.

In 2016 was ze finaliste in ‘The International Songwriting Competition’, de belangrijke Amerikaanse songschrijfwedstrijd, waar ze de negende plaats verwierf met haar song ‘Something More’ in de categorie ‘Blues’, en dat op 19.000 kandidaten uit de hele wereld.

In 2017 zond ze via Facebook een demo naar producer Tim Bran (London Grammar, The Verve, Birdy, enzovoort) Bran nam bijna ogenblikkelijk contact op voor een samenwerking. De eerste single, ‘Would You Remember Me’ van Ozya komt hieruit voort. “Het is het begin, want achter de schermen zijn we bezig met een album dat we komend voorjaar releasen. ‘Woud You Remember me’ is een mid-tempo ballade, toegankelijk, radiovriendelijk en vooral een weergave van het indrukwekkende stembereik van Mariana. Dat wordt wel eens vergeleken met dat van Adèle en mensen schrikken als ik zeg dat ‘Would you remember me’ van Ozya een Belgisch verhaal is. Geloof me: Ozya heeft een mooie toekomst, zeker als ik zie hoe gedreven ze bezig is aan nieuwe nummers voor haar komende cd”, zegt Wilfried Brits.

* Beluister & Download deze Single of Cd hier *Bron: http://www.houseofentertainment.be/

Mail je single / CD naar " Info@muziekpromo.net "!
Vergeet zeker geen cover + wat informatie en een download/koop link
zodat we deze kunnen promoten via ons forum & sociale media!


Koop bij bol.com

Plaats reactie Nieuw onderwerp