Gebruik een moderne browser die om uw privacy geeft : Download Firefox

Aanmelden  •  Registreer

Opgelet! Na registratie via sociale media dien je op de volgende pagina je gebruikersnaam & mail adres te bevestigen.

Mario Franco - Kom En Dans Nu Voor Mij (2018) 

Hier worden alle singles uit België gepromoot!
Gebruikersavatar Belgium
Onderwerp Starter
</Solidjeuh>

Beheerder
Sergeant Major
Sergeant Major
Berichten in onderwerp: 1
Berichten: 320
Lid geworden op: 27 dec 2017, 14:44
Naam: Andy Dm
Locatie: Aalst
Geslacht:
Arcade super hoogste score: 18
Arcade hoogste score: 18
Contacteer:

Mario Franco - Kom En Dans Nu Voor Mij (2018)  [Niet beschikbaar]

#1

Bericht door </Solidjeuh> » 15 mei 2018, 03:06

Afbeelding

Je mag Mario Franco gerust de kleurrijkste persoonlijkheid van de Vlaamse showbizz noemen. Vanaf de start van zijn carrière, nu twee jaar geleden, wist hij zich te onderscheiden door zijn muziekkeuze én zijn flamboyante persoonlijkheid. “Anders zijn, is niet iets om je over te schamen,”zegt Mario. En laat dat nu net de boodschap zijn die hij met zijn nieuwe single ‘Kom En Dans Nu Voor Mij’ wil uitsturen.

Een grijze mus kan je hem niet noemen. Wie Mario Franco ziet, draait ongetwijfeld het hoofd en wie hem hoort, kan niet anders dan het volume van de radio wat hoger te draaien. Ook zijn liefdesleven verloopt allesbehalve traditioneel. Wat anderen denken over zijn flamboyante persoon, trekt hij zich niet aan. “Mensen die buiten de lijntjes kleuren, die anders zijn of anders doen dan wat door de maatschappij als ‘normaal’ wordt bestempeld, worden vaak met de nek aangekeken,”zegt Mario Franco. “Ik wil met mijn muziek duidelijk maken dat ‘anders zijn’ - in welke vorm dat ook komt – niet verkeerd is. Iedereen moet de kans krijgen om zijn of haar leven te leiden zoals hij of zij dat wil.”

Zoals we ondertussen van Mario gewoon zijn, koos hij opnieuw voor een dansbaar nummer met een catchy refrein. De krachtige boodschap die hij met zijn nieuwe single ‘Kom En Dans Nu Voor Mij’ wil uitsturen, wordt ondersteund door een inhoudelijk sterke tekst. En – dat kunnen we nu al garanderen – het refrein is een regelrechte oorwurm waarvan tekst en melodie uren later nog in je hoofd klinken.
“De song is er inderdaad opnieuw ééntje met een boodschap. Ik zou heel eng kunnen denken en het nummer volledig op me toe spitsen, maar dat wil ik niet,”weet Mario Franco. “Het nummer is een hart onder de riem voor iedereen die anders is en die net als iedereen het recht moet hebben om gelukkig te zijn; op welke manier dan ook.”
Beluister & Download (Weldra beschikbaar)


Bron: https://www.mariofranco.be/

Mail je single / CD naar " Info@muziekpromo.net "!
Vergeet zeker geen cover + wat informatie en een download/koop link
zodat we deze kunnen promoten via ons forum & sociale media!


Koop bij bol.com

Plaats reactie Nieuw onderwerp